top of page

Verkkokurssi

Haluatko ymmärtää paremmin mitä vuorovaikutuksessa asiakkaan  kanssa tapahtuu ja miten trauma voi näyttäytyä vastaanotolla? Miten voit auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja lisätä turvallisuudentunnetta kaikissa kohtaamisissa? Haluatko käyttöösi työkaluja, joilla voit pitää itsestäsi parempaa huolta vaativassa asiakastyössä?

 

Tälle kurssialustalle on koottu tietoa erityisesti trauma- ja häpeäsensitiivisestä työotteesta. Kurssi sisältää tietoa traumatisoitumisesta ja traumaperäisten oireiden näyttäytymisestä eri tilanteissa sekä hermoston merkityksestä helposti omaksuttavassa muodossa. Kurssilta saat teoria- ja käytäntötietoa siitä, miten tehdä kaikista kohtaamisista traumatietoisia ja turvallisia.

 

Saat myös työkaluja vaativassa työssä jaksamisen tueksi sekä mahdollisuuden vertaistuelliseen keskusteluun muiden kurssilaisten kanssa. Verkkokurssista voit kaikki osiot läpikäytyäsi tulostaa todistuksen. Lisäksi alustalla on erilaisia harjoitteita sekä asiakkaan kanssa käytettäväksi että työntekijän jaksamisen tueksi. Alustalla on myös mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden kanssa. 

 

Kurssi sopii kaikille asiakas- tai potilastyötä tekeville, jotka haluavat viedä kohtaamistaitonsa seuraavalle tasolle.

Jos olet kiinnostunut kurssista, lähetä viesti alareunan yhteydenottolomakkeen kautta tai Instagramissa @traumasosiaalityo niin saat ensimmäisenä tiedon kun kurssi on ostettavissa!

bottom of page